Babagan Kita

about0101

Profil Perusahaan

border

Yuhuan xushi plastik industri Co., Ltd. dumunung ing Yuhuan County, Provinsi Zhejiang, ngendi dikenal minangka kutha tutup saka china.we lagi spesialisasine ing Manufaktur alves plastik, Bibcocks, Fittings lan produk liyane sing gegandhengan lan uga kebak exprience ing Ekspor & Ngimpor.

Produk Kita

border

Adhedhasar kualitas dhuwur lan stabil, produk kita kebak reputasi dhuwur lan saiki kita wis ngembangake pasar globle kanggo umume negara-negara Amerika, Eropa lan Timur Tengah. roducts kita bisa nolak karat, tuwa, tekanan dhuwur lan teyeng. innocuous, insipid lan ramah lingkungan.
Arep welcome klien domestik lan jaban rangkah teka kanggo instruksi.

about01