Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Q1: Apa sampeyan pabrik?

A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

Q2: Nalika tanggal pangiriman?

A: 20-60 dina umume.

Q3: Apa sampeyan bisa ngirim kutipan?

A: Mesthi, sadurunge kutipan persis, kita butuh informasi sing diterusake:

1. Bahan produk: PE PP OPP.
2.Sealing jinis: sealing ngisor utawa sealing sisih.
3. Kisaran ukuran produk sampeyan.
4.Produk kanthi dicithak utawa ora.
5.Best, Mangga nuduhake kita sampel gambar.

Q4: Kepiye babagan layanan sawise?

A: Gratis kanggo garansi setaun, biaya garansi telung taun, pangopènan suwene umur.

Q5: Apa babagan paket pengiriman?

A: Yen sampeyan milih akeh garing ngirim paket mesin kanthi kasus kayu yen sampeyan milih dikirim nganggo wadhah paket mesin kanthi film Stretch.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?