Kabar

  • Types and advantages of plastic pipes

    Jinis lan kaluwihan saka pipa plastik

    Pipa saka COMPACT BALL VALVE minangka jinis bahan bangunan umum, sing disenengi dening akeh pelanggan amarga karakteristik sing apik lan kinerja biaya sing dhuwur.Mulane, dina iki, kita bakal miwiti karo klasifikasi pipa plastik, lan supaya kabeh wong ngerti babagan pipa plastik.Ing st iki ...
    Waca liyane
  • What are the advantages of plastic faucets

    Apa sing kaluwihan saka faucets plastik

    Ana akeh bahan kanggo faucets ing pasar.Saliyane faucets stainless steel umum, faucets plastik uga digunakake akeh.Dadi apa kaluwihan lan kekurangan kran plastik?Cara milih faucet plastik?Ayo goleki: Apa keuntungan lan kerugian ...
    Waca liyane
  • Butterfly valve structure principle and applicable occasions

    Prinsip struktur katup kupu lan kesempatan sing ditrapake

    Loro analisis utama titik instalasi katup kupu-kupu: posisi instalasi, dhuwur, lan arah inlet lan outlet kudu nyukupi syarat desain.Elinga yen arah aliran medium kudu konsisten karo arah panah ditandhani ing awak tutup, lan connecti ...
    Waca liyane
  • Common problems and precautions in the maintenance of plastic valves

    Masalah umum lan pancegahan ing pangopènan katup plastik

    Pangopènan klep saben dina 1. Klep kudu disimpen ing kamar sing garing lan berventilasi, lan loro ujung dalan kudu diblokir.2. Katup sing wis disimpen suwe kudu dipriksa kanthi rutin, rereget kudu dicopot, lan lenga anti karat kudu ditrapake ing permukaan pangolahan ....
    Waca liyane
  • What are the three commonly used plastic materials

    Apa telung bahan plastik sing umum digunakake

    Dadi manawa kanggo ngomong telu, kudu: PPR, PVC, PE 1. Pipa plastik sing umum digunakake yaiku: PPR (polypropylene), PVC (polyvinyl chloride), PB (polybutene), PE-RT (poliethylene tahan panas), PE (polietilena) \HDPE (dikuatake polyethylene densitas dhuwur) etilena), lsp. Kapindho, ukuran pipa plastik...
    Waca liyane
  • Common problems and precautions in the maintenance of plastic valves

    Masalah umum lan pancegahan ing pangopènan katup plastik

    1. COMPACT BALL VALVE X9002 kudu disimpen ing kamar garing lan ventilated, lan loro ends saka wacana kudu diblokir.2. Katup sing disimpen ing wektu sing suwe kudu dipriksa kanthi rutin kanggo mbusak rereget lan aplikasi lenga anti-karat ing permukaan pangolahan.3. Sawise instalasi, inspeksi biasa s ...
    Waca liyane
  • Advantages of plastic valves

    Kaluwihan saka katup plastik

    Klep plastik duwe akeh kaluwihan sing ora dingerteni, kayata bobot entheng, tahan korosi, ora bakal nyerep skala, lan bisa digabung karo pipa plastik, sing mbantu nambah umur.Iki ora bisa dibandhingake karo katup saka bahan liyane Plastik MF BALL VALVE X9011 ngenggoni gre...
    Waca liyane
  • Sealing performance of plastic valves

    Kinerja sealing katup plastik

    Kinerja panyegelan katup bal seri tunggal x9201-t putih nuduhake kemampuan segel tutup kanggo nyegah bocor medium, lan minangka indeks kinerja teknis sing paling penting saka katup.Kebocoran media bisa nyebabake mundhut materi, polusi lingkungan lan malah kacilakan.Kanggo flammable ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2