Produk

  • Plastic washing machine faucet with connector  X8022

    Faucet mesin cuci plastik kanthi konektor X8022

    Layanan sawise-sale: Dhukungan teknis online, Instalasi Onsite, Pelatihan Onsite, Inspeksi Onsite, Suku Cadang Gratis, Bali lan Ganti
    Aplikasi: Hotel, Villa, Apartemen, Gedung Kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Mall, Papan Olahraga, Fasilitas Rekreasi, Supermarket, Gudang, Bengkel, Taman, Farmhouse, Pelataran, Kontrol aliran banyu
    Tipe: Baskom Faucet
    Ukuran: 1/2″ × 14; 1/2″ × 19; 3/4″ × 14; 3/4″ × 19

  • Dripper X6002

    Dripper X6002 Kab

    Jinis: mbanyoni & irigasi liyane, netes
    Panggonan Asal: Shanghai, China
    Jeneng merek: xushi
    Nomer Model: X6002
    Bahan: Plastik, Plastik
    Werna: ijo, ireng, abang, ungu
    Aplikasi: irigasi
    Sertifikasi: ISO 9001
    Wujud: padha
    Daya: Hidrolik
    OEM: Ditrima
    Sedheng: Pipa Banyu

  • Foot Valve X9101

    Katup Kaki X9101

    Jinis: mbanyoni & irigasi liyane
    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: XUSHI
    Nomer Model: X9101
    Bahan: Plastik
    Ukuran: 1/2″ × 14; 1/2″ × 19; 3/4″ × 14; 3/4″ × 19

  • Compact Ball Valve X9002

    Katup Ball Kompak X9002

    Tipe: BALL VALVES
    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: XUSHI
    Nomer Model: X9002
    Aplikasi: liyane
    Ukuran: 2"; 2-1/2″; 3″; 4″

  • MF Ball Valve X9011

    MF Ball Valve X9011

    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: XUSHI
    Nomer Model: X90110
    Ukuran: 3/4"; 1″; 1-1/4″; 1-1/2″; 2″

  • Single Union Ball Valve X9201-T white

    Single Union Ball Valve X9201-T putih

    Jinis: mbanyoni & irigasi liyane
    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: XUSHI
    Nomer Model: X9201
    Bahan: Plastik
    Ukuran: 1/2"; 3/4"; 1″; 1-1/4″; 1-1/2″; 2″; 2-1/2″; 3″; 4″

  • Agricultural irrigation Double Union Ball Valve X9211-S yellow color

    Irigasi Pertanian Double Union Ball Valve X9211-S werna kuning

    Ukuran: 1/2"; 3/4"; 1″; 1-1/4″; 1-1/2″; 2″; 2-1/2″; 3″;
    Kode: X9211
    Description: Katup Ball Union pindho

  • Single Union Ball Valve X9201-T grey

    Single Union Ball Valve X9201-T werna abu-abu

    Single Union werni tutup kalebu werni lan awak utama, awak utama kalebu antarmuka pisanan lan antarmuka kaloro, endi tembok utama saka antarmuka pisanan wis threadedly disambungake karo ring meksa thread, lan lumahing mburi utama meksa thread. ring ditempelake karo ring sealing pisanan.

    Ukuran: 1/2"; 3/4"; 1″; 1-1/4″; 1-1/2″; 2″; 2-1/2″; 3";4";
    Kode: X9201
    Deskripsi: Katup Bola Uni Tunggal