klep kupu

  • Butterfly valve

    Klep kupu

    Klep kupu plastik bobot entheng, tahan karat sing kuat, digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata banyu murni lan sistem pipa banyu ngombe mentah, sistem pipa saluran banyu lan limbah, sistem pipa banyu asin lan banyu segara, sistem solusi asam lan alkali lan kimia lan industri liyane , kualitas wis diakoni dening mayoritas pangguna.

    Ukuran: 2″, 2-1; 2″, 3″, 4″, 6″;