katup mriksa

  • Check Valve X9501

    Priksa Valve X9501

    Katup mriksa nuduhake katup sing bagean mbukak lan nutup minangka cakram bunder lan gumantung ing bobot lan tekanan medium dhewe kanggo ngasilake tumindak kanggo ngalangi aliran mburi medium.
    Ukuran: 1"; 1-1/2″; 2″;
    Kode: X9501
    Deskripsi : Check Valve