Katup

  • Foot Valve X9101

    Katup Kaki X9101

    Jinis: mbanyoni & irigasi liyane
    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: XUSHI
    Nomer Model: X9101
    Bahan: Plastik
    Ukuran: 1/2″ × 14; 1/2″ × 19; 3/4″ × 14; 3/4″ × 19

  • Compact Ball Valve X9002

    Katup Ball Kompak X9002

    Tipe: BALL VALVES
    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: XUSHI
    Nomer Model: X9002
    Aplikasi: liyane
    Ukuran: 2"; 2-1/2″; 3″; 4″

  • MF Ball Valve X9011

    MF Ball Valve X9011

    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: XUSHI
    Nomer Model: X90110
    Ukuran: 3/4"; 1″; 1-1/4″; 1-1/2″; 2″

  • Single Union Ball Valve X9201-T white

    Single Union Ball Valve X9201-T putih

    Jinis: mbanyoni & irigasi liyane
    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: XUSHI
    Nomer Model: X9201
    Bahan: Plastik
    Ukuran: 1/2"; 3/4"; 1″; 1-1/4″; 1-1/2″; 2″; 2-1/2″; 3″; 4″

  • Agricultural irrigation Double Union Ball Valve X9211-S yellow color

    Irigasi Pertanian Double Union Ball Valve X9211-S werna kuning

    Ukuran: 1/2"; 3/4"; 1″; 1-1/4″; 1-1/2″; 2″; 2-1/2″; 3″;
    Kode: X9211
    Description: Katup Ball Union pindho

  • Single Union Ball Valve X9201-T grey

    Single Union Ball Valve X9201-T werna abu-abu

    Single Union werni tutup kalebu werni lan awak utama, awak utama kalebu antarmuka pisanan lan antarmuka kaloro, endi tembok utama saka antarmuka pisanan wis threadedly disambungake karo ring meksa thread, lan lumahing mburi utama meksa thread. ring ditempelake karo ring sealing pisanan.

    Ukuran: 1/2"; 3/4"; 1″; 1-1/4″; 1-1/2″; 2″; 2-1/2″; 3";4";
    Kode: X9201
    Deskripsi: Katup Bola Uni Tunggal

  • Check Valve X9501

    Priksa Valve X9501

    Katup mriksa nuduhake katup sing bagean mbukak lan nutup minangka cakram bunder lan gumantung ing bobot lan tekanan medium dhewe kanggo ngasilake tumindak kanggo ngalangi aliran mburi medium.
    Ukuran: 1"; 1-1/2″; 2″;
    Kode: X9501
    Deskripsi : Check Valve

  • Foot Valve X9121

    Katup Kaki X9121

    Katup sikil dilengkapi pirang-pirang inlet banyu ing tutup tutup lan dilengkapi layar kanggo nyuda aliran lebu lan nyuda kemungkinan clog katup sikil. Sanajan tutup sikil dilengkapi layar anti-clogging, tutup sikil umume cocog kanggo media reresik, lan tutup sikil ora cocog kanggo media kanthi viskositas lan partikel sing gedhe banget.

    Katup sikil minangka jinis tutup ngirit energi, sing umume dipasang ing mburi sikil pipa nyedhot ing jero banyu saka pompa banyu kanggo mbatesi cairan ing pipa pompa banyu bali menyang sumber banyu, mung muter fungsi kasebut. mlebu nanging ora lunga.