Katup Kaki

  • Foot Valve X9101

    Katup Kaki X9101

    Jinis: mbanyoni & irigasi liyane
    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: XUSHI
    Nomer Model: X9101
    Bahan: Plastik
    Ukuran: 1/2″ × 14; 1/2″ × 19; 3/4″ × 14; 3/4″ × 19

  • Foot Valve X9121

    Katup Kaki X9121

    Katup sikil dilengkapi pirang-pirang inlet banyu ing tutup tutup lan dilengkapi layar kanggo nyuda aliran lebu lan nyuda kemungkinan clog katup sikil. Sanajan tutup sikil dilengkapi layar anti-clogging, tutup sikil umume cocog kanggo media reresik, lan tutup sikil ora cocog kanggo media kanthi viskositas lan partikel sing gedhe banget.

    Katup sikil minangka jinis tutup ngirit energi, sing umume dipasang ing mburi sikil pipa nyedhot ing jero banyu saka pompa banyu kanggo mbatesi cairan ing pipa pompa banyu bali menyang sumber banyu, mung muter fungsi kasebut. mlebu nanging ora lunga.

  • Foot Valve X9111

    Katup Kaki X9111

    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: XUSHI
    Nomer Model: X9111
    Aplikasi: pompa banyu
    Bahan: Plastik
    Ukuran: 2"