• factory

Yuhuan xushi plastik industri Co., Ltd. dumunung ing Yuhuan County, Provinsi Zhejiang, ngendi dikenal minangka kutha tutup saka china.we lagi spesialisasine ing Manufaktur alves plastik, Bibcocks, Fittings lan produk liyane sing gegandhengan lan uga kebak exprience ing Ekspor & Ngimpor.

Adhedhasar kualitas dhuwur lan stabil, produk kita kebak reputasi dhuwur lan saiki kita wis ngembangake pasar globle kanggo umume negara-negara Amerika, Eropa lan Timur Tengah. roducts kita bisa nolak karat, tuwa, tekanan dhuwur lan teyeng. innocuous, insipid lan ramah lingkungan.

  • Apa adva...

    Ana akeh bahan kran banyu ing pasar. Saliyane kran stainless steel umum, ...
    maca liyane
  • Keuntungan saka pla...

    Minangka proporsi pipa plastik ing sumber banyu panas lan kadhemen lan insinyur pipa industri ...
    maca liyane
  • Bedane dadi...

    Katup bal plastik kasusun saka tutup bal plastik PVC. Bola plastik...
    maca liyane