Bedane antarane katup bal plastik lan katup kupu plastik kanggo teknik hotel…

Katup bal plastik kasusun saka tutup bal plastik PVC. Klep bal plastik lan klep bal pvc cocok kanggo interception media korosif ing proses transportasi. Bobot entheng lan tahan karat sing kuwat. Katup bal plastik pneumatik lan katup bal pvc pneumatik digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata banyu murni umum lan sistem pipa banyu ngombe mentah, sistem pipa saluran lan limbah, sistem pipa banyu asin lan banyu laut, sistem asam-basa lan solusi kimia, lsp. , Kualitas kasebut diakoni dening mayoritas pangguna.

(1) Rupane kompak lan ayu.

(2) Bobot entheng lan gampang dipasang.

(3) Bahan kasebut higienis lan ora beracun.

(4) resistance karat kuwat lan sawetara aplikasi sudhut.

(5) Nyandhang-tahan, gampang disassemble, gampang kanggo njaga.

news

PVC tutup kupu plastik duwe kaluwihan saka resistance karat kuwat, nyandhang resistance, bobot entheng saka awak tutup, lan sawetara saka sudhut aplikasi. Struktur awak tutup nganggo jinis garis tengah, sing gampang dibongkar lan gampang dijaga. Cocog kanggo banyu, udara, lenga, lan bahan kimia korosif. cairan. Katup kupu plastik pneumatik bisa langsung nyetel volume switch liwat udara sing dikompress. Iki dilengkapi positioner katup kanggo input sinyal 4-20mA, sing bisa nyetel aliran media, tekanan, suhu lan paramèter liyane. Iki digunakake ing pipa banyu murni umum lan pipa banyu mentahan. Kualitas sistem, sistem pipa saluran lan limbah, sistem pipa brine lan banyu laut, sistem asam-basa lan solusi kimia lan industri liyane wis diakoni dening mayoritas pangguna.

news

Fitur katup kupu-kupu plastik pneumatik:

1. Materi kasebut higienis lan ora beracun, struktur prasaja, ukuran cilik, bobot entheng, konsumsi bahan sing sithik, lan ukuran instalasi cilik;

2. Sambungan kasebut dibentuk kanthi clamping flanges ing loro ujung, sing trep kanggo disassembly lan pangopènan, tahan nyandhang, gampang disassemble, lan prasaja lan gampang kanggo njaga;

3. PVC kupu tutup ngalih cepet, reciprocating ing 90 derajat, lan wis torsi driving cilik.

4. Katup kupu plastik pneumatik nduweni macem-macem bahan sing bisa dipilih miturut media sing beda-beda, kanthi resistensi karat sing kuat, ukuran cilik, cocok kanggo macem-macem pipa, lan macem-macem aplikasi.


Wektu kirim: Jul-09-2021