Keuntungan saka katup plastik?

Nalika proporsi pipa plastik ing pasokan banyu panas lan adhem lan aplikasi teknik pipa industri terus saya tambah, kontrol kualitas katup plastik ing sistem pipa plastik dadi luwih penting.

Amarga kaluwihan bobot entheng, resistensi karat, skala non-adsorpsi, sambungan terintegrasi karo pipa plastik, lan umur dawa katup plastik, katup plastik digunakake ing pasokan banyu (utamane banyu panas lan pemanasan) lan cairan industri liyane. Ing sistem pipa, kaluwihan aplikasi kasebut ora ditandingi karo katup liyane. Saiki, ing produksi lan aplikasi katup plastik domestik, ora ana cara sing bisa dipercaya kanggo ngontrol, nyebabake kualitas katup plastik sing ora rata kanggo pasokan banyu lan cairan liyane kanggo panggunaan industri, nyebabake penutupan lan bocor ing aplikasi teknik. Akeh, wis kawangun statement sing tutup plastik ora bisa digunakake, kang mengaruhi pembangunan sakabèhé saka aplikasi pipe plastik. standar nasional negaraku kanggo katup plastik lagi dirumusake, lan standar produk lan standar metode dirumusake sesuai karo standar internasional.

Advantages of plastic valves

Secara internasional, jinis katup plastik utamane kalebu MF BALL VALVE, klep kupu, katup periksa, katup diafragma, katup gerbang lan katup mateni. Wangun struktural utama yaiku katup rong arah, telung arah lan multi-arah. Bahan baku utamane ABS, PVC-U, PVC-C, PB, PE, PP lan PVDF dll.

Ing standar internasional kanggo produk tutup plastik, sing pertama mbutuhake bahan mentah sing digunakake ing produksi katup. Produsen bahan mentah kudu duwe kurva kegagalan creep sing cocog karo standar produk pipa plastik [1]; ing wektu sing padha, test sealing lan awak tutup tutup plastik dibutuhake. Tes, tes kinerja jangka panjang katup integral, tes kekuatan lemes lan torsi operasi kabeh wis ditemtokake, lan umur layanan desain tutup plastik sing digunakake kanggo transportasi industri cairan yaiku 25 taun.


Wektu kirim: Sep-22-2021