MF Ball Valve X9011

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Zhejiang, China
Jeneng merek: XUSHI
Nomer Model: X90110
Ukuran: 3/4"; 1″; 1-1/4″; 1-1/2″; 2″


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Bahan: Plastik
Suhu Media:Suhu Normal
Tekanan: Tekanan Sedheng, 0,8 Mpa
Daya: manual
Media: Banyu
Ukuran Port: 3/4" 1" 1-1/4" 1-1/2" 2"
Struktur: BALL
Standar utawa Nonstandard: Standar
Jeneng: plastik lanang wadon katup
Bahan awak: PVC
Warna: Grey
Standar: ANSI BSPT JIS DN
Sambungan: Utas Wanita lan Utas Lanang
Media sing ditrapake: Sistem Banyu

Single Union Ball Valve X9201-T white

paramèter

ITEM

KOMPONEN

MMATERIAL

JUMLAH

1

KAB

ABS

1

2

TANGANI

ABS

1

3

O-RING

EPDM·NBR·FPM

1

4

STEM

U-PVC

1

5

BOLA

U-PVC

1

6

SEAT SEAL

PTFE

2

7

BADAN

U-PVC

1

proses

 X6002 Dripper

Bahan Baku, Cetakan, Cetakan Injeksi, Deteksi, Instalasi, Pengujian, Produk rampung, Gudang, pengiriman.

Kaluwihan

1. bantalan tikaman nyuda torsi gesekan saka gagang, sing bisa nggawe gagang operate lancar lan flexibly kanggo dangu.

2, fungsi anti-statis: spring wis disusun antarane werni, gagang tutup lan awak tutup, kang bisa ngekspor listrik statis kui ing proses ngoper.

3, amarga PTFE lan bahan liyane duwe lubrication poto apik, lan mundhut gesekan saka werni cilik, supaya urip layanan saka tutup werni dawa.

4, resistance adi cilik: tutup werni iku salah siji saka resistance adi paling ing kabeh klasifikasi tutup, malah yen suda diameteripun pneumatic bal tutup, resistance adi cukup cilik.

5. Stem sealing dipercaya: amarga gagang mung muter lan ora nindakake gerakan ngangkat, segel pengepakan saka gagang ora gampang dirusak, lan kemampuan sealing mundhak kanthi nambah tekanan medium.

6, kinerja sealing klep jog apik: ring sealing digawe saka polytetrafluoroethylene lan bahan elastis liyane, struktur gampang kanggo segel, lan kapasitas tutup tutup tutup werni mundhak karo Tambah saka meksa medium.

7, resistance adi cilik, tutup werni diameteripun lengkap Sejatine ora resistance aliran.

8, struktur prasaja, volume cilik, bobot entheng.

9, nyenyet lan dipercaya. Wis loro lumahing sealing, lan materi lumahing sealing tutup werni digunakake digunakake ing macem-macem plastik, tightness apik, lan bisa entuk sealing lengkap. Uga wis akeh digunakake ing sistem vakum.

10, gampang kanggo operate, mbukak lan nutup kanthi cepet, saka mbukak lengkap kanggo nutup lengkap anggere rotasi 90 °, gampang kanggo remot kontrol.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED