Apa sing kaluwihan lan cacat saka faucets plastik

Ana akeh bahan kran banyu ing pasar. Saliyane faucet stainless steel umum,kran plastikuga akeh digunakake. Dadi apa kaluwihan lan kekurangan kran plastik? Kepiye carane tuku kran plastik? Ayo dideleng:

Apa kaluwihan lan kekurangan kran plastik?

Kaluwihan:

1. tahan suhu dhuwur lan kuwat

Faucets plastik duwe sifat kimia lan sifat insulasi plastik sing apik banget. Faucets plastik duwe resistance suhu dhuwur sing apik lan ora gampang gores. Utamane, umume faucet plastik ing pasar digawe saka plastik ABS. Plastik ABS minangka bahan anyar sing ora beracun lan ora enak, duwe sifat kimia sing apik lan sifat insulasi listrik. Konsentrasi macem-macem sifat bahan ps, san, lan bs. , Nduwe sifat mekanik sing apik kayata kekerasan, kekerasan lan kaku.

Advantages

2. Perlindhungan lan kesehatan lingkungan

Faucet plastik nduweni kinerja resistance impact sing apik, stabilitas dimensi eksternal sing apik, ora ana deformasi, bobot entheng, ora ana rereget, ora ana teyeng, ora ana ambune, murah, konstruksi sing prasaja, lan produk kran banyu sing ramah lingkungan lan sehat.

3. resistance karat apik

Faucet plastik nduweni keluwesan plastik ing wektu sing padha, keluwesan apik banget, lan faucet plastik nduweni panyerepan banyu sing kurang, tahan korosi sing apik lan instalasi sing prasaja.

Apa ukuran umum faucets plastik kluwarga

Faucets kluwarga umum 4 TCTerms, 6 TCTerms (ukuran inci). Yaiku nominal 15 utawa 20 (mm). Nuduhake diameteripun nozzle.

Yen pipa banyu sampeyan ditandhani karo Φ25 × 1/2, tegese diameter njaba yaiku 25. Diameter nominal sing cocog yaiku DN20 (uga dikenal minangka 6 poin), sampeyan bisa tuku kran banyu 6 titik. Sampeyan uga bisa tuku keran plastik 4-titik.


Wektu kirim: Dec-13-2021