Kran plastik X8411

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: China
Jeneng merek: XUSHI
Nomer Model: X8411
Bahan Handle: ABS
Bahan Body: Plastik


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Tipe Instalasi: Deck Mounted
Bahan inti katup: ABS
Jeneng: plastik ABS kran mbukak alon
werna: putih
Dianggo: Kluwarga
Ukuran: 1/2" - 3/4"
Tipe: mbukak tutup
Bahan: ABS utawa PP
Test: 100% Testing Bocor
Sedheng: Cairan Suhu Normal
Fungsi: banyu
Gunakake kanggo: pipa plastik

Aplikasi: Irigasi kebon, pertanian, kebon, industri, lsp.

paramèter

 awak:

ABS utawa PP

 nangani:

ABS utawa PP

 Kartrid:

ABS utawa PP

ukuran:

1/2" 3/4"

 Konektor pungkasan:

 Utas

 Tipe Handle:

siji-arah

 Standar:

 ANSI BS DIN JIS

 ciri:

 Cahya Lingkungan Awet

 Media:

cairan korosif banyu

 Gunakake:

Pertanian irigasi Taman Konstruksi Petroleum industri kimia ETC.

proses

X6002 Dripper

Bahan Baku, Cetakan, Cetakan Injeksi, Deteksi, Instalasi, Pengujian, Produk rampung, Gudang, pengiriman.

kauntungan

Kaluwihan saka kran plastik sing diprodhuksi dening Xushi Plastic Industry:

1. tahan suhu dhuwur lan kuwat
Faucet plastik nduweni sifat kimia sing apik lan sifat insulasi plastik. Faucet plastik nduweni resistensi suhu dhuwur sing apik lan ora gampang digores. Utamane faucet plastik ing pasar biasane digawe saka plastik ABS. Plastik ABS minangka bahan anyar sing ora beracun lan ora enak, duwe sifat kimia sing apik lan sifat insulasi listrik. Konsentrasi macem-macem sifat bahan ps, san, lan bs. , Nduwe sifat mekanik sing apik kayata kekerasan, kekerasan lan kaku.

2. pangayoman lan kesehatan lingkungan
Faucet plastik nduweni kinerja resistance impact sing apik, stabilitas dimensi eksternal sing apik, ora ana deformasi, bobot entheng, ora ana rereget, ora teyeng, ora enak, murah, lan konstruksi sing sederhana. Iki minangka produk kran sing ramah lingkungan lan sehat.

3. resistance karat apik
Faucet plastik nduweni keluwesan plastik ing wektu sing padha, keluwesan apik banget, lan keran plastik nduweni panyerepan banyu sing kurang, tahan korosi sing apik lan instalasi sing prasaja.

4. Gaya macem-macem
Struktur sing luwih apik saka kran plastik utamane yaiku awak tutup lan saklar digawe saka warna sing padha. Paling ora siji awak tutup utawa saklar nduweni struktur blok dekoratif. Werna dering dekoratif lan blok dekoratif beda karo awak tutup lan saklar. Struktur hiasan ndadekake kran banyu plastik anyar praktis lan ayu, banget enriching gaya kran banyu, lan ketemu karo kabutuhan individu modern people.Miturut gaya kran banyu plastik, ana: kran banyu putih, kran werna abu-abu, kran banyu abang, bibcock biru, bibcock kuning; Kran plastik diklasifikasikake miturut ukuran: kran 1/2 inci, kran 20mm, bibcock 3/4 inci, bibcock 25mm, bibcock 16mm, bibcock 1 inci; Kran plastik diklasifikasikake miturut fungsine: kran pawon , kran kamar mandi, kran irigasi, bibcock pertanian, bibcock industri, bibcock taman, bibcock tank, bibcock toliet, bibcock shower, bibcock tekanan tinggi, bibcock konektor, faucet transparan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: