Regulator Suhu Digital

Katrangan singkat:

Termostat pemrograman digital sirkulasi mingguan kanthi layar LCD, sing nduweni 6 acara saben dina. Mode manual lan mode program bisa dipilih. Thermostat dianjurake kanggo ngontrol piranti pemanas listrik utawa aktuator nilai ON / OFF sing digunakake ing pemanasan lantai.


Detail Produk

Tag produk

paramèter

Tegangan

220V/230V

Konsumsi daya

2W

Range setelan

5 ~ 90 ℃ (bisa nyetel kanggo 35 ~ 90 ℃)

Setelan watesan

5 ~ 60 ℃ (setelan pabrik: 35 ℃)

Ngalih suhu

0,5 ~ 60 ℃ (setelan pabrik: 1 ℃)

Omah protèktif

IP20

Bahan omah

PC anti-kobong

Katrangan

Thermostat Kamar dirancang kanggo on / off ngontrol penggemar lan katup ing aplikasi kondhisi hawa kanthi mbandhingake suhu kamar lan suhu setelan. minangka nggayuh tujuan kenyamanan lan ngirit energi .Cocok: Rumah Sakit, bangunan, Restoran dll.

Tegangan AC86~260V ± 10%, 50/60Hz
Muatan saiki AC220V single way 16A atau 25A output relay dual way 16A relay output
Elemen sensor suhu NTC
Tampilan LCD
Akurasi kontrol suhu ± 1ºC
Setelan suhu 5~35ºC utawa 0~40ºC (sensor internal) 20~90ºC (sensor eksternal tunggal)
Lingkungan kerja 0~45ºC
Suhu 5 ~ 95% RH (ora ana kondensasi)
Tombol Tombol tombol / layar tutul
konsumsi daya <1W
Tingkat perlindungan IP30
Bahan PC + ABS (Tahan Api)
Ukuran 86x86x13mm

layanan kita

Layanan Pre-Sales
* Marang pelanggan carane nggunakake produk kita lan prekara sing kudu digatekake.
* Pandhuan pelanggan kanggo milih produk sing paling apik lan ekonomi, mbalekake investasi ing wektu sing cendhak. .
* Priksa situs yen sampeyan butuh.

factory01

Bahan Baku, Cetakan, Cetakan Injeksi, Deteksi, Instalasi, Pengujian, Produk rampung, Gudang, pengiriman.

Layanan Sawise Sales

* Yen proyek mbutuhake pandhuan instalasi, kita bisa ngirim insinyur lan penerjemah. Kita uga bisa ngirim video instalasi pelanggan kanggo mulang wong-wong mau carane ndandani lan operate karo produk kita.
* Biasane, babar pisan produk kita 18 sasi sawise ninggalake pabrik utawa 12 sasi sawise instalasi. Ing sasi iki, kabeh bagean sing rusak bakal tanggung jawab kanggo pabrik kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: