Dripper X6002 Kab

Katrangan singkat:

Jinis: mbanyoni & irigasi liyane, netes
Panggonan Asal: Shanghai, China
Jeneng merek: xushi
Nomer Model: X6002
Bahan: Plastik, Plastik
Werna: ijo, ireng, abang, ungu
Aplikasi: irigasi
Sertifikasi: ISO 9001
Wujud: padha
Daya: Hidrolik
OEM: Ditrima
Sedheng: Pipa Banyu


Detail Produk

Tag produk

1.Flowing lan Spraying Radius bisa diatur kanthi ngowahi tutup dripper.
2. Gampang kanggo mbusak tutup dripper kanggo inspeksi lan reresik.
3. Gampang kanggo instalasi, AOD0170B bisa dipasang menyang Dn12-32mm PE pipe langsung karo Barb offtake sawijining.
4.AOD0170H bisa disambungake karo Dn5 / 3mm pvc (utawa Dn6mm PE) tubing lan gampang kanggo kelet cedhak planing karo spike sawijining.
5. Diprodhuksi kanthi kualitas apik saka bahan plastik mentah kanthi Anti-karat, Anti-UV lan Anti-tuwa.

X6002 Dripper

paramèter

ITEM

KOMPONEN

MMATERIAL

JUMLAH

1

KAB

PP · PE

1

2

BADAN

PP · PE

1

X6002 Dripper

Deskripsi Produk

Jeneng produk Irigasi Dripper
Bahan PP
warna Ireng, ijo, abang, ungu
Media banyu
Tekanan 1-3 bar
Fluks 4-16L/H
Aplikasi irigasi
Rega Bisa nego

proses

factory01

Bahan Baku, Cetakan, Cetakan Injeksi, Deteksi, Instalasi, Pengujian, Produk rampung, Gudang, pengiriman.

Aplikasi

1.With sawetara akeh imbuhan kanggo mili, apik ing ngilekake banyu saka terrain ora rata.
2. Cocog kanggo shrubbery, Taman kembang, Woh wit, Pottings lan plantings liyane.

X6002 Dripper

Kaluwihan

1 · AS0180H bisa disambungake karo Dn5 / 3mm pvc (utawa Dn6mm PE) tubing lan gampang kanggo kelet cedhak planing karo spike sawijining.
2·Penyemprot vortex bunder kanthi tetesan banyu sing apik, uga lanskap kaendahan.
3 · Radius mili lan nyemprot bisa diatur kanthi ngowahi tutup sparyer.
4 · Gampang kanggo mbusak tutup dripper kanggo inspeksi lan reresik.
5 · Gampang kanggo instalasi, AS0180B bisa dipasang menyang Dn12-32mm PE pipe langsung karo Barb offtake sawijining.
6 · Diprodhuksi dening kualitas apik saka bahan plastik Raw karo Anti-karat, Anti-UV lan Anti-tuwa.

X6002 Dripper


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: