Faucet mesin cuci plastik kanthi konektor X8022

Katrangan singkat:

Layanan sawise-sale: Dhukungan teknis online, Instalasi Onsite, Pelatihan Onsite, Inspeksi Onsite, Suku Cadang Gratis, Bali lan Ganti
Aplikasi: Hotel, Villa, Apartemen, Gedung Kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Mall, Papan Olahraga, Fasilitas Rekreasi, Supermarket, Gudang, Bengkel, Taman, Farmhouse, Pelataran, Kontrol aliran banyu
Tipe: Baskom Faucet
Ukuran: 1/2″ × 14; 1/2″ × 19; 3/4″ × 14; 3/4″ × 19


Detail Produk

Tag produk

Fitur:Faucets Meter
Perawatan lumahing:polesan
Faucet Mount:Lubang Tunggal
Jinis instalasi:Dipasang ing tembok
Jumlah Handle:Gagang Tunggal
Bahan inti katup:Keramik
Jeneng produk:Faucet PVC-U, Bibcock, Tap
warna:Putih, Utawa Customized

Gunakake:Baskom, Mesin Cuci
Bahan awak:plastik
media:banyu
Ukuran Port:1/2, 3/4"
Standar:DIN, BS, ASTM, GB
Sertifikat:CE, ISO
OEM/ODM:Nampa

paramèter

ITEM

KOMPONEN

MMATERIAL

JUMLAH

1

KAB

U-PVC · PP

1

2

NEKUR

STAINLESS STEEL

1

3

TANGANI

U-PVC · PP

1

4

O-RING

EPDM·NBR·FPM

1

5

STEM

U-PVC · PP

1

6

BOLA

U-PVC · PP

1

7

SEAT SEAL

PTFE

2

8

BADAN

U-PVC · PP

1

9

GASKET

EPDM·NBR·FPM

1

10

NOZZLE

U-PVC · PP

1

X8022

proses

X6002 Dripper

Bahan Baku, Cetakan, Cetakan Injeksi, Deteksi, Instalasi, Pengujian, Produk rampung, Gudang, pengiriman.

Kaluwihan utama

1, Kanthi kekuatan dhuwur lan koefisien lentur, kekuatan impact dhuwur, sudhut nggunakake sawetara suhu; Wis tahan api lan tahan nyandhang. Resistensi oksidasi
2, transparan dhuwur lan free dyeing;
3, tingkat shrinkage kurang mbentuk, stabilitas dimensi apik;
4, resistance lemes apik; resistance cuaca apik; Karakteristik listrik sing apik banget;
5, tanpa rasa lan ora ana ambune, ora mbebayani kanggo awak manungsa, selaras karo kesehatan lan safety.
6, konservasi energi lan pangayoman lingkungan, ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka konservasi energi lan pangayoman lingkungan, ana siji bab sing akeh wong ora ngerti, iku nggunakake plastik saka lenga mentah kanggo produksi, bisa nggunakake energi luwih efisien.

Bidang aplikasi PC: Rekayasa PC plastik telung lapangan aplikasi yaiku industri perakitan kaca, industri otomotif lan elektronik, industri listrik, diikuti karo bagean mesin industri, cakram optik, kemasan, komputer lan peralatan kantor liyane, perawatan medis lan kesehatan, film, luang lan protèktif. peralatan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: