Bubbler stake ireng X6101

Katrangan singkat:

Nomer Model: X6101
Jeneng merek: XUSHI
Tekanan kerja: 1.0-2.5 Bar
Radius kerja: 30cm, 70cm, 150cm, lsp.
Fluks: 35 L/H utawa 60L/H.
Digunakake kanggo wit woh Akurat irigasi netes.
Dianggo: Pertanian, irigasi
Tipe: Sistem irigasi


Detail Produk

Tag produk

Bahan:Plastik, PP PR POLY
Fitur:Ngirit Banyu
diameteripun:33 cm
warna:Ireng / Putih / warna apa wae
Packaging:tas plastik
lumahing:PP PE
Sertifikasi:ISO9001

paramèter

ITEM

KOMPONEN

MMATERIAL

JUMLAH

1

KAB

PP · PE

1

2

BONNET

PP · PE

1

3

NEKUR

STAINLESS STEEL

1

4

FILTER

PP · PE

1

5

BADAN

PP · PE

1

X6101 Bubbler stake black

proses

X6002 Dripper

Bahan Baku, Cetakan, Cetakan Injeksi, Deteksi, Instalasi, Pengujian, Produk rampung, Gudang, pengiriman.

Proses packing

X6101 Bubbler stake black

Skenario aplikasi

● Apik kanggo mbanyoni tanduran ing pot.
● Cocog kanggo 4mm / 7mm 3mm / 5mm (Inner / Outer diameteripun) tabung.
● Spike kanggo posisi; Sambungan entri sisih lan adaptor barb break-off.

Sistem irigasi cocog kanggo Kabeh palawija kaya tebu, kapas, strawberry, anggur, anyelir, florikultura, gedhang, nanas, sayuran, kebon teh, omah ijo, lsp?
Micro Sprinkler cocok kanggo Nurseries, Green Houses, Sayuran lan Flowerbeds, Orchards etc lan kasedhiya ing wetting radius saka 0,5 kanggo 4,5 m.?
Sprinklers Mini digunakake kanggo crops lapangan, sayuran, nurseries etc lan kasedhiya ing rotasi bunder lengkap lan part karo radius wetting saka 6 kanggo 8 m.

FAQ

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
Kita minangka kombinasi kanggo pabrikan lan perusahaan dagang
Apa kebijakan sampel sampeyan?
Sampel gratis kasedhiya, sampeyan mung mbayar biaya pengiriman.
Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
Sprinkler lan Valve: udakara 30 dina kanggo wadhah 1 * 40HQ.
Tape netes lan aksesoris: udakara 15 dina kanggo wadhah 1 * 40HQ.
Kepiye babagan layanan sawise dodolan sampeyan?
Kita bisa menehi balesan sajrone 24 jam babagan masalah kualitas.
Kita bakal ngasilake dhuwit utawa ngganti produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: