Katup Ball Kompak X9002

Katrangan singkat:

Tipe: BALL VALVES
Panggonan Asal: Zhejiang, China
Jeneng merek: XUSHI
Nomer Model: X9002
Aplikasi: liyane
Ukuran: 2"; 2-1/2″; 3″; 4″


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Suhu Media: Suhu Normal
Daya: manual
Media: BANYU/ASAM LEMAH/BASIS LEMAH
Ukuran Port: 1/2"-2"
Struktur: Shutoff
Standar utawa Nonstandard: standar
Werna: Akeh warna sing kasedhiya kanggo dipilih
Standar: CNS / JIS / DIN / BS / ANSI / NPT / BSPT
Sample: Gratis kasedhiya
Logo: Printed utawa Customized
Packing: karton, polybag, kothak werna utawa Customized
Sertifikat: ISO9001:2015, SGS, GMC, CNAS
Kata kunci: katup bola plastik kompak

图片 2

Paramèter

ITEM

KOMPONEN

MMATERIAL

JUMLAH

1

KAB

ABS

1

2

TANGANI

ABS

1

3

O-RING

EPDM·NBR·FPM

1

4

STEM

U-PVC

1

5

BOLA

U-PVC

1

6

SEAT SEAL

PTFE

2

7

BADAN

U-PVC

1

factory01

Bahan Baku, Cetakan, Cetakan Injeksi, Deteksi, Instalasi, Pengujian, Produk rampung, Gudang, pengiriman.

Kaluwihan

First, nyandhang resistance; Amarga inti tutup saka tutup werni sealing hard iku welding semprotan baja alloy, ring sealing punika lumahing baja alloy, supaya tutup werni sealing hard ora gawé kakehan nyandhang nalika iku lan mati. (Duwe faktor kekerasan 65-70):

Loro, kinerja sealing apik; Amarga segel tutup werni sealing hard wis digiling kanthi manual, ora bisa digunakake nganti inti tutup temen konsisten karo ring sealing. Dadi kinerja sealing bisa dipercaya.

Telu, ngalih lampu; Amarga ngisor ring sealing tutup werni sealing hard adopts spring kanggo tightly nyekel ring sealing lan inti tutup bebarengan, supaya ngalih banget cahya nalika pasukan external ngluwihi pasukan wis tightening spring.

Papat, umur layanan dawa: wis digunakake digunakake ing Petroleum, industri kimia, pembangkit listrik, papermaking, energi atom, aviation, roket lan departemen liyane, uga urip saben dina Rakyat.
Kompak bal tutup struktur prasaja lan kompak, sealing dipercaya, trep pangopènan, sealing lumahing lan bundher asring ing negara ditutup, ora gampang erosi medium, operasi gampang lan pangopènan, cocok kanggo banyu, pelarut, asam lan umume digunakake medium, kayata gas alam utamané digunakake kanggo Cut utawa ing baris ing medium, uga bisa digunakake kanggo nyetel lan kontrol adi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED