Klep kupu

Katrangan singkat:

Klep kupu plastik bobot entheng, tahan karat sing kuat, digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata banyu murni lan sistem pipa banyu ngombe mentah, sistem pipa saluran banyu lan limbah, sistem pipa banyu asin lan banyu segara, sistem solusi asam lan alkali lan kimia lan industri liyane , kualitas wis diakoni dening mayoritas pangguna.

Ukuran: 2″, 2-1; 2″, 3″, 4″, 6″;


Detail Produk

Tag produk

kauntungan

Klep kupu plastik bobot entheng, tahan karat sing kuat, digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata banyu murni lan sistem pipa banyu ngombe mentah, sistem pipa saluran banyu lan limbah, sistem pipa banyu asin lan banyu segara, sistem solusi asam lan alkali lan kimia lan industri liyane , kualitas wis diakoni dening mayoritas pangguna. Katup kupu plastik listrik cocok kanggo rong acara sing dipotong. Katup kupu plastik listrik lan aktuator disambungake kanthi langsung. Aktuator listrik ora perlu dilengkapi amplifier servo. Operasi kasebut bisa dikontrol nganggo sumber daya 220VAC input. tutup kupu plastik elektrik duwe kaluwihan sambungan prasaja, struktur kompak, ukuran cilik, bobot entheng, resistance cilik, tumindak stabil lan dipercaya, katon kompak lan ayu, plastik tutup kupu plastik bobot entheng, gampang kanggo nginstal, resistance karat kuwat, sudhut. sawetara aplikasi, non-beracun lan nyandhang kesehatan materi tahan, gampang kanggo mbongkar, gampang kanggo njaga.

Fitur produk

1. Kompak lan ayu katon, materi sehat lan non-beracun.
2. Awak entheng lan gampang dipasang.
3. resistance karat kuwat lan sawetara aplikasi sudhut.
4. nyandhang resistance, gampang kanggo disasse.ble, gampang pangopènan.
5. tembok pipe warata lan Gamelan, karo resistance gesekan cilik lan adhesion nalika transporting adi.
6. Resistance tuwa banget lan resistance ultraviolet, umur layanan luwih saka sistem pipa liyane.

proses

factory01

Bahan Baku, Cetakan, Cetakan Injeksi, Deteksi, Instalasi, Pengujian, Produk rampung, Gudang, pengiriman.

Karakteristik kinerja

1. Wide nggunakake sawetara suhu:-40 derajat -+95 derajat
2. kekuatan lan kateguhan banget
3 wis resistance karat kimia banget
4. kinerja retardant semangat punika poto-extinguishing
5. Low konduktivitas termal, bab 1/200 saka baja
6. Isi ion abot ing medium tekan standar banyu ultra-murni
7. Indikator kesehatan memenuhi syarat standar kesehatan nasional
8. Tembok pipa rata, resik lan lancar, kanthi resistensi gesekan cilik lan adhesi nalika ngeterake cairan. Kita bakal fokus ing
9 bobot nalika entheng, padha karo pipa baja 1/5, pipa tembaga 1/6
10. Kompak lan ayu katon, non-beracun lan sanitasi materi, trep instalasi, nyandhang resistance, gampang disassembly, gampang pangopènan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED