Katup Kaki X9121

Katrangan singkat:

Katup sikil dilengkapi pirang-pirang inlet banyu ing tutup tutup lan dilengkapi layar kanggo nyuda aliran lebu lan nyuda kemungkinan clog katup sikil. Sanajan tutup sikil dilengkapi layar anti-clogging, tutup sikil umume cocog kanggo media reresik, lan tutup sikil ora cocog kanggo media kanthi viskositas lan partikel sing gedhe banget.

Katup sikil minangka jinis tutup ngirit energi, sing umume dipasang ing mburi sikil pipa nyedhot ing jero banyu saka pompa banyu kanggo mbatesi cairan ing pipa pompa banyu bali menyang sumber banyu, mung muter fungsi kasebut. mlebu nanging ora lunga.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    ITEM KOMPONEN MMATERIAL JUMLAH
    1 NUT STAINLESS STEEL 8
    2 GASKET STAINLESS STEEL 8
    3 BADAN U-PVC 1
    4 BAFFLE U-PVC 1
    5 LINKAGE U-PVC 1
    6 GASKET EPDM·NBR·FPM 1
    7 BADAN U-PVC 1
    8 NEKUR STAINLESS STEEL 8
    9 BONNET U-PVC 1

    X9121

    UKURAN: 3";

    KODE: X9121

    DESKRIPSI: Foot Valve (Baffle Type Cartridge)

    UKURAN NPT BSPT BS ANSI DIN JIS
     Thd./ing d1 d1 d1 d1 D L H
    80 mm (3") 8 11 89 89 90 89 107.4 174 277.6

    X9121

    Konsep katup sikil

    Katup sikil uga disebut katup mriksa. Iki minangka katup datar tekanan rendah. Fungsine kanggo mesthekake aliran siji-cara saka cairan ing pipa nyedhot lan nggawe pompa bisa normal. Nalika kumpa mandheg kerja intermittently kanggo wektu cendhak, Cairan ora bisa bali menyang tank sumber banyu kanggo mesthekake Pipa nyedhot kapenuhan Cairan kanggo nggampangake wiwitan pump.

    Katup sikil dipérang dadi: katup sikil spring, katup sikil pompa, katup sikil pompa banyu:

    Katup sikil dilengkapi pirang-pirang inlet banyu ing tutup tutup lan dilengkapi layar kanggo nyuda aliran lebu lan nyuda kemungkinan clog katup sikil. Senajan ingsikil katup dilengkapi layar anti-clogging, tutup sikil umume cocok kanggo media reresik, lan tutup sikil ora cocok kanggo media kanthi viskositas lan partikel sing gedhe banget.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: